Bekæmpelse af hvepse

De fleste kender det. Hvordan et hvepsebo kan være en stor gene på fodboldbanen, i haven eller andre steder, hvor man færdes udenfor i de varme måneder.

Det er både sikrest og klart mest effektivt at få en professionel skadedyrsbekæmper til at varetage fjernelsen af et hvepsebo. Så sikrer man sig nemlig, at man slipper af med problemet, og får udryddet hele boet.

Et hvepsebo kan håndteres på forskellige måder, alt efter hvilken type og størrelse, der er tale om.

Nielsens Skadedyrsbekæmpelse har specialiseret sig i bekæmpelse af hvepse og vi varetager alle former – bl.a. klassiske hvepsebo, som f.eks. hænger i træer eller udenpå en bygning, og hvepsebo i jorden.

Stor erfaring med bekæmpelse af hvepse

Ved de fleste hvepseboer opgaver bruger vi et bestemt middel mod hvepse, men alt efter størrelsen og stedet, hvor hvepseboet sidder, har vi også kraftig insektgas og andre midler.

Når vi bekæmper hvepse giver vi altid garanti – inden for et døgn er hvepsene holdt op med at flyve, og hvis der stadig er liv i boet efter tre dage, så genbehandler vi kvit og frit, uanset hvilken type hvepsebo, der er tale om.

Professionel hvepse bekæmpelse

Nielsens Skadedyrsbekæmpelse kører ud fra Odsherred og til bekæmpelse af hvepse og andre skadedyr i det omkringliggende område.

Hvis du har spørgsmål eller vil indhente et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af det skadedyr, der plager dig, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring i dag på 61 28 58 48

Bekæmpelse af mulvarpe

Vi tilbyder også anden skadedyrsbekæmpelse herunder bekæmpelse af mulvarper og mosegrise med fosforbrinte samt rottebekæmpelse med gift i kasser og fælder.

Ved gift uflægning for mulvarper og mosegrise, bør man efterfølgende holde sin hund i snor i et døgn.