Bekæmpelse af myrer

Myrebekæmpelse på Odsherred

Myrebekæmpelse foretages udelukkende med godkendte midler.

Hos Nielsen´s Skadedyrsbekæmpelse har vi mange års erfaring med myrebekæmpelse, og vi leverer professionelt arbejde. Derfor kan du roligt kontakte os, hvis du har myrer i huset, på terrassen, i græsplænen, i fundamentet eller andre steder.

Kontakt os på tlf. 61 28 58 48.

Hvilke midler anvendes til bekæmpelse af myrer?

Bekæmpelse af myrer - Vi bekæmper myrer og andre skadedyr i Odsherred og omegn. Vi er eksperter i bekæmpelse af skadedyr i Danmark.

Når vi skal bekæmpe og forebygge mod myrer, lukker vi deres adgangsveje med en speciel, miljøgodkendt pasta, som myrerne bringer med sig ned i boet.

På denne måde kommer alle myrer i berøring med giften, der udrydder dem.

Professionel bekæmpelse af myrer

Myrer i huset

Har myrerne fundet vej ind i huset, kan det være udfordrende at finde frem til deres bo.

Vi kommer myrerne til livs ved at udrydde dem med et langtidsvirkende middel, der er fremstillet specielt med henblik på bekæmpelse af myrer.

Det er vigtigt, at du foretager myrebekæmpelse i hele huset på samme tid, da de ellers bevæger sig fra rum til rum.

Er myrer skadelige?

Ja, myrer er skadelige! Myrer kan forårsage betragtelige skader fx på bygningskonstruktioner, idet de kan underminere fundamentet og soklen. Orangemyren og den sorte havemyre, (der er den mest almindelige myreart), kan lave gange og bygge bo under trægulve, hvilket giver fugt, så træet rådner. Myrerne kan også finde på at gnave i gulvet, så det bliver skadet.

Derudover er myrer smittebærere, idet de kontaminerer fødevarer ved at forurene madvarer med bakterier. Disse bakterier kan føre til alvorlige sygdomme som fx salmonellaforgiftning.

Kontakt Nielsen´s Skadedyrsbekæmpelse for et uforpligtende tilbud på myrebekæmpelse.

Når du selv går i krig mod myrerne

Der findes mange husråd omkring myrebekæmpelse. I Nielsen´s Skadedyrsbekæmpelse støder vi regelmæssigt på kunder, der har forsøgt sig med bekæmpelse af myrer - sjældent med succes.

De har forsøgt sig med forskellige metoder så som:

  • Kanel
  • Eddike
  • Kogende vand
  • Bagepulver
  • Kalk
  • Kartoffelmel
  • Cola
  • Hvidløg

Sammenlagt lyder ovenstående mest som opskriften til en ikke særligt velsmagende ret, og det er ikke nogen hemmelighed, at vi trækker lidt på smilebåndene, når vi hører om de mange kreative forsøg.

Myrebekæmpelse i huset – DIY

De ovenfor nævnte ingredienser til myrebekæmpelse er ikke velegnede til anvendelse inden døre, men vi har set eksempler på, at nogle har bekæmpet myrer inden døre ved at drysse majsmel langs myrernes stier. Dette sviner ikke så meget og husets beboere, mennesker som dyr, kommer ikke til skade ved denne metode.

Du kan også forsøge dig med en kombination af peber, salt, bagepulver og sukker, det sviner til gengæld noget mere.

Udendørs myrebekæmpelse – DIY

Ønsker du myrer væk fra terrassen eller husets fundament, kan du eventuelt stille et åbent glas med honning ud et stykke væk fra hus eller terrasse. Glasset vil garanteret tiltrække myrerne, og dette er en mere human form for myrebekæmpelse.

Du kan også prøve en kombination af cola og flydende rengøringsmidler (med en lav PH-værdi), eller eddike med bagepulver og nikotinvand som du hælder ned i et myrernes bo eller -tue.

Vi kan ikke garantere, at det hjælper, men nogle mener at have haft succes med denne metode. Ellers er den mest effektive metode at kontakte en professionel myrebekæmper som os.

Nielsens Skadedyrsbekæmpelse kører ud fra Odsherred og til bekæmpelse af myrer og andre skadedyr i det omkringliggende område.

Hvis du har spørgsmål eller vil indhente et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af det skadedyr, der plager dig, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring i dag på 61 28 58 48

Bekæmpelse af myrer

Den nemme løsning på dit myreproblem:

Der findes flere forskellige råd til myrebekæmpelse af myrer, men der er kun et, vi med sikkerhed kan sige er effektivt: Kontakt en professionel myrebekæmper. Det er ganske uforpligtende at få en pris på myrebekæmpelse, og vi beregner prisen individuelt ud fra omfanget af dine myreproblemer.

Men det er ikke dyrt, og når du hyrer en professionel, slipper du for besværet, og vi er i besiddelse af effektive bekæmpelsesmidler, der ikke kan erhverves af private.

Kontakt os nu og få en skarp pris på bekæmpelse af myrer.

Nogle gange tager det et par timer at få sprøjtet mod myrer, og nogle gange kan det gøres på 20 minutter. Ring 61 28 58 48 eller udfyld vores kontaktformular og få et uforbindende tilbud på professionel og forebyggende myrebekæmpelse.

I Nielsen´s Skadedyrsbekæmpelse har vi mange års erfaring med bekæmpelse af myrer og andre skadedyr som fx hvepse og muldvarpe. Vi anvender udelukkende godkendte og miljøskånsomme midler, når vi udfører skadedyrsbekæmpelse.

Hyppigst forekommende myrearter i Danmark

Sort havemyre: Ca. 3–5 mm. (den mest almindelige myre i, rundt om og under huset)

Faraomyre: Ca. 2–2,5 mm. (den lever udelukkende inden døre, da den ikke tåler kulde – den formerer sig hurtigt)

Orangemyre: Ca. 4–6 mm. (den er sort og ligner den sorte havemyre – den laver meget lange myregange langs og under huset)